Simone Mondhygiëniste

Mijn carrière als mondhygiënist begon in 2012 te Utrecht waar ik mijn diploma ‘Bachelor of Health’ aan de Hogeschool Utrecht behaald heb. Tijdens deze studie heb ik de minor ‘parodontologie’ gedaan. Naar mijn idee is kennis en ervaring op het gebied van parodontologie essentieel in het vak van mondhygiënist. Immers zijn het kaakbot en het tandvlees fundamenten voor je gebit en dat maakt dat het gezond houden hiervan één van de belangrijkste factoren is voor het algehele behoud.
Overdracht van kennis aan mensen en het ondersteunen in het onderhoud maken dat ik mijn vak zo leuk vind. Voor mij is het dan ook erg belangrijk om genoeg tijd te nemen voor voorlichtingen en instructies. Omnident biedt mij de kans om dit te doen, kwaliteit gaat voor kwantiteit. Dit is een van de belangrijkste redenen dat ik ben gaan werken in deze heerlijke praktijk. Het is een innovatieve en gedreven praktijk die streeft naar perfectie. Dit is naar mijn idee erg waardevol in de tandheelkunde. Naast dit gegeven bestaat het personeel van Omnident uit leuke, gezellige en open mensen waarbij het ‘teamgevoel’ centraal staat. Dit geeft een enorm goede sfeer aan de praktijk, wat ook te voelen zal zijn bij onze patiënten.