Ksenia Paro-Preventie-assistente

Ik kom oorspronkelijk uit Rusland en woon 15 jaar in Nederland. Waarom dit vak : wat ik zeker wist is dat ik met mensen wil werken in de gezondheidszorg. Mijn zus was net klaar met haar opleiding en werkte als mondhygiënist. Zij vertelde zo leuk over haar werk dat ik aangestoken werd. Wat ook heel leuk is dat elke patiënt heel anders is. Met sommige kun je tussendoor lachen en praatje maken. Ik ben bij Omnident gaan stagelopen, na mijn studie kreeg ik een uitnodiging om hier te komen werken. Wat ik vooral heel leuk vind aan Omnident is dat het hier echt teamwork is, mogelijkheid tot cursussen volgen en zelfstandig werken. Het team is erg collegiaal, ik kan mezelf zijn tussen mijn collega’s en dat niet alleen, ik kan altijd mijn verhaal kwijt als er iets is.