Francien Balie en Office medewerkster

Sinds 2006 werk ik bij Omnident Kliniek voor Tandheelkunde als receptioniste. Daarvoor was ik receptioniste bij andere bedrijven en had zelf een praktijk in de schoonheidsverzorging. Na 13 jaar als kleine zelfstandige wilde ik toch heel graag weer in een team werken want ik mistte de samenwerking met collega’s. Toen er een vacature bij Omnident kwam voor receptioniste twijfelde ik geen moment, een besluit waar ik nooit spijt van heb gehad want ik werk hier nog steeds met veel plezier. Omnident heeft een hecht team van tandartsen, mondhygiënisten en assistentes die elkaar ondersteunen en scherp houden want deze praktijk is altijd in beweging. Mijn functie blijf ik leuk vinden omdat deze zo veelzijdig is. Ik ben een aanspreekpunt voor patiënten en vind het belangrijk dat zij met een goed gevoel binnen komen, en zo mogelijk met een nog beter gevoel weer naar buiten gaan. Het leuke van een aantal jaren meedraaien is ook dat ik de patiënten beter heb leren kennen, maar zij mij ook. En dit levert regelmatig leuke gesprekken op. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in mijn tuin. Ook heb ik een grote passie voor bijna alles wat met Groot Brittannië te maken heeft. De taal, natuur, geschiedenis en cultuur boeit mij enorm. Mijn huidige uitdaging is nu een eigen Engelse cottage-tuin te creëren.