Joyce Office-manager

Het is even geleden, in 2006 startte ik mijn stage bij Omnident en kon na het behalen van mijn diploma direct bij Omnident aan de slag. Het ging mij allemaal goed af en kon meteen doorgroeien en ik ben opgeleid tot orthodontie-assistente en Preventie-assistente. Later ben ik officemanager geworden en dit is nu mijn huidige job. Ik combineer mijn functie als officemanager nog wel graag met patiëntenbehandelingen. In 2015 heeft Tom Westhoff de kliniek overgedragen aan René en Willemijn van den Houdt, zij runnen ook Clinias, Kliniek voor Tandheelkunde. Later is Henk Jan Spikman erbij gekomen, ik vind de nieuwe setting heel prettig. De nauwe samenwerking biedt tandheelkundig veel meer mogelijkheden op een hoger niveau. Bij Omnident staat onderlinge openheid en duidelijkheid hoog in het vaandel, dit geldt ook richting de patiënten. Het constant verbeteren en werken in een goede teamspirit past goed bij mij…lekker perfectionistisch 🙂 Het motiveert en inspireert mij elke dag om samen met ons fijne team en patiënten aan het werk te zijn. Het leukste van mijn baan vind ik de afwisseling, ik heb veel verschillende taken en ben het aanspreekpunt van de de kliniek. Ik ben een vertrouwd gezicht voor iedereen, dat vind ik prettig.